Om mig

Senior Digital Designer + en lille smule mere.

Mit navn er Mark Helmich, jeg er 46 år og bor sammen med min kæreste Sille og vores søn Ollie i et haveforeningshus på Amager.

Med over 20 års erfaring er jeg en dygtig og passioneret digital designer. Jeg ser, først og fremmest, mig selv som en stærkt UI designer, der har UX på rygraden, og jeg forstår derfor at løse komplekse brugerflader på en enkel, overskuelig og flot visuel måde.

Jeg er kreativ, grundig og struktureret, og elsker at bygge og vedligeholde designsystemer i Figma.

Jeg har igennem min tid som designer arbejdet flere forskellige steder, både i digitale bureauer men også som produkt designer. Her har jeg fået lov til at udarbejde mange forskellige digitale løsninger til kunder som bl.a. Fritz Hansen, Teamviewer, Roskilde Festival, Novo Nordisk, Yousee, Danske Spil.

Lidt af det personlige.

Jeg er født i og opvokset i det sønderjydske og i 80’erne blev min kreative side født gennem diverse subkulturer som skateboarding, hip-hop og grafitti. Skateboarding blev min passion, og gennem skateboardgrafik, videoer og magasiner, blev jeg introduceret til visuel stil, fonte og farver.

Jeg endte i København i slut 90’erne, og blev uddannet med det første kuld multimediedesignere i 2002.

Siden dengang har jeg været igennem to årtier af designværktøjer, visuelle stile og adskillige devices. Jeg har kort fortalt, prøvet mange forskellige grene af digital design, og anser mig som enormt heldig at få lov til at arbejde i en branche i konstant udvikling.